Comunicate de presă

Anunt public privind decizia etapei de incadrare pentru proiectul ,, Amenajare pentru apararea impotriva inundatiilor provocate de raul Somes Mic pe sectorul Cluj-Napoca-Dej, jud.Cluj”

Anunt public decizie de incadrare Proiect ,, Amenajare pentru apararea impotriva inundatiilor provocate de raul Somes Mic pe sectorul Cluj-Napoca-Dej, jud.Cluj”

Anunț public decizie etapa de incadrare pentru proiectul „Refacerea ecosistemelor acvatice și îmbunătățirea condițiilor de mediu ale râului Bistrița aferent corpurilor de apă RORW2.1.24_B4-Bistrița-Cf. Tănase-Cf. Șieu”

Anunt public decizie etapa de incadrare lot 3

Anunț public decizie etapa de incadrare pentru proiectul „Îmbunătățirea condițiilor de mediu și refacerea ecosistemelor acvatice pe râul Someșul Mic pe tronsonul cuprins între confluența râului Someșul Rece cu Someșul Cald și orașul Gherla.

Anunt public decizie etapa de incadrare lot 2

Anunț public decizie etapa de incadrare pentru proiectul ,,Refacerea habitatelor acvatice ale râului Zăpodie perturbate de contaminarea cu levigat din depozitul neconform Pata Rât precum și de întreruperea temporară a conectivității longitudinale a râului’’.

Anunt public decizie etapa de incadrare lot 1

Anunt Public privind decizia etapei de incadrare pentruproiectul „Sectiuni de interventie la plutitori pe cursurile de apa administrate de ABAST”

Anunt Public privind decizia etapei de incadrare pentruproiectul „Sectiuni de interventie la plutitori pe cursurile de apa administrate de ABAST” 

Anunt public despre proiectul „Sectiuni de interventie la plutitori pe cursurile de apa administrate de ABAST in localitatea Odorheiu, judetul Satu-Mare”

Anunt public a proiectului :”Sectiuni de interventie la plutitori pe cursurile de apa administrate de ABAST in judetul Satu-Mare

Anunț public depunere solicitare acord de mediu pentru proiectul ,,Refacerea habitatelor acvatice ale râului Zăpodie perturbate de contaminarea cu levigat din depozitul neconform Pata Rât precum și de întreruperea temporară a conectivității longitudinale a râului’’.

Anunt public depunere solicitare acord de mediu Lotul 1

Anunț public depunere solicitare acord de mediu pentru proiectul „ Refacerea ecosistemelor acvatice și îmbunătățirea condițiilor de mediu ale râului Bistița aferent corpului de apă RORW22.1.24.4_B4 -”Bistrița-cf Tanase-cf. Șieu”.

Anunt public depunere solicitare acord de mediu Lotul 3

Anunț public depunere solicitare acord de mediu pentru proiectul ”Îmbunătățirea condițiilor de mediu și refacerea ecosistemelor acvatice pe râul Someșul Mic pe tronsonul cuprins între confluența râului Someșul Rece cu Someșul Cald și orașul Gherla”.

Anunt public depunere solicitare acord de mediu Lotul 2

Actualizarea Planului de Management – Sedinta Comitet Bazin.

Sedinta-Comitet-Bazin – 22 martie

Translate »